TrueScience
Hair Care

Haarverzorging op wetenschappelijke basis

Maak kennis met het eerste haarverzorgingssysteem ontworpen voor biohackers. Het is wetenschappelijk ontwikkeld met Nrf2-ingrediënten en de nieuwste wetenschappelijke inzichten, voor een superschone formule die net zo zacht is voor je haar als voor het milieu.

Het is tijd voor betere haarverzorging

De ontwikkeling van haarverzorging heeft veel te lang stil gestaan… maak je hoofdhuid schoon met giftige chemicaliën en zonder de letterlijke “wortel” van het probleem aan te pakken. Het nieuwe TrueScience-haarverzorgingssysteem is anders ontworpen. Het is geformuleerd met Nrf2-ingrediënten en een schone formule die meer goede stoffen in je hoofdhuid brengt en minder gifstoffen in je lichaam – en het milieu. Het is de aanpak van een biohacker voor haarverzorging die alles verandert.

Echt schoon, echt krachtig. Echte wetenschap

Biohackers zijn nooit tevreden met de status quo. We zijn geneigd vragen te stellen. Dus vroegen we ons af: wat als haarverzorging meer deed? Wat als het niet alleen goed voor u was, maar ook voor het milieu? Wat als je het beste van twee werelden zou hebben: schonere ingrediënten die je haar er gezonder laten uitzien?

Onze wetenschappers gingen dus aan de slag. De volgende generatie haarverzorging is nu hier. Het TrueScience-haarverzorgingssysteem is ontwikkeld met Nrf2-wetenschap, doordrenkt met schone, effectieve ingrediënten en is specifiek ontworpen voor biohackers. Het verbetert niet alleen de glans en het volume voor voller, dikker, gezonder uitziend haar – het ontdekt opnieuw wat haarverzorging kan doen. Niet meer kiezen tussen goed voor u of goed voor het milieu. Geen agressieve chemicaliën of marketinghype meer. Niet meer alleen het schoonmaken van haar zonder de “oorzaak” van haarproblemen aan te pakken. We beschermen de gezondheid van je haar met de eerste haarverzorgingsoplossing op basis van van biohacking.

Speciale ingrediënten

Scalp Serum

Hairgenyl® – Rijk aan peptiden van de gist Pichia Minuta, geïsoleerd uit azalea bloemen om de normale haargroei te ondersteunen voor voller, dikker uitziend haar.

Apiscalp™ – Hydrateert de hoofdhuid en beschermt een gezonde hoofdhuidmicroflora voor mooier haar.

Volledig haarverzorgingssysteem

Lanatellis® – Beschermt het haar tegen de invloeden van lucht verontreiniging.

Hair Care System

TrueScience Shampoo

TrueScience 
Volume Shampoo 
Met Nrf2 ingrediënten 
8.5 fl.oz. (250 mL) 

Milde oppervlakteactieve ingrediënten en toegevoegde aminozuurmix maken je haar schoon zonder je hoofdhuid uit te drogen.

Een shampoo voor jou ontworpen

Geef je haar de voeding en bescherming die het nodig heeft zonder de giftige last en chemicaliën waar je lichaam zonder zou kunnen. Met TrueScience Invigorating Shampoo krijg je geavanceerde wetenschap in een veilige formule die je haar zacht, glad en schoon houdt. Het is tijd dat de wereld een shampoo krijgt zonder compromissen.

Voordelen
 • Verwijdert overtollige olie, vuil, vervuiling en stylingproducten zonder agressieve reinigingsmiddelen
 • Houdt het haar zacht en soepel
 • Vermindert haarpluis
 • Versterkt elke haarstreng
 • Verantwoord geformuleerd met Nrf2-ingrediënten

TrueScience Shampoo

TrueScience
Voedende Conditioner

Met Nrf2 ingrediënten
8.5 fl.oz. (250 mL)

Diep voedend om je haar zacht en soepel te laten voelen. Gewichtloze conditioner die je voller en dikker uitziend haar geeft.

De zachte kant van Biohacking

Vanaf het moment dat je wakker wordt, tot het moment dat je naar bed gaat, heeft je haar het zwaar te verduren. Nu is het tijd om terug te geven wat het leven kost met TrueScience Nourishing Conditioner. Het is wetenschappelijk geformuleerd met krachtige ingrediënten die van binnenuit voeden en beschermen. Je krijgt dus zachter, glanzender, voller ogend haar dat altijd luchtig aanvoelt.

Voordelen
 • Voedt en verzorgt het haar
 • Vermindert pluizend haar
 • Bescherm tegen omgevingsinvloeden
 • Vermindert gespleten haarpunten
 • Verbetert glans en body voor voller en dikker uitziend haar
 • Verantwoord geformuleerd met Nrf2-ingrediënten

TrueScience Scalp Serum

TrueScience
Scalp Serum

Met Nrf2 ingrediënten
1.7 fl.oz. (50 mL)

Scalp Serum voedt je hoofdhuid ter ondersteuning van gezonde haargroei en kalmeert alle hoofdhuidtypen.

Beter uitziend haar,
versterkt vanaf de hoofdhuid

Het TrueScience hoofdhuidserum is samengesteld met een krachtige combinatie van ingrediënten die zijn ontworpen om uw hoofdhuid te voeden, gezonde haargroei te ondersteunen en uw haar de glans en body te geven die u wilt. Nooit meer beschadigd haar maskeren. Geen agressieve chemicaliën meer. Dit hoofdhuidserum is ontworpen om aan de basis van het probleem te werken om een gezonde hoofdhuid voor mooi haar te ondersteunen.

Voordelen
 • Behoudt gezonde hoofdhuidmicroflora voor gezond uitziend haar
 • Verzacht alle hoofdhuidtypen
 • Voedt je hoofdhuid om de gezonde haargroei te ondersteunen
 • Bescherm tegen omgevingsinvloeden
 • Verbetert glans en volume voor voller en dikker uitziend haar
 • Verantwoord geformuleerd met Nrf2-ingrediënten

Bestel TrueScience Hair Care

Wat is Nrf2?

In het centrum van ons cellulaire beschermende systeem bevindt zich een eiwit genaamd “Nrf2” dat dient als een “hoofdregulator” van de antioxidantreactie van het lichaam. Je zou kunnen denken aan Nrf2 als een “thermostaat” in onze cellen die het niveau van oxidatieve stress en andere stress-oorzaken detecteert en interne beschermende mechanismen inschakelt.

Wat is BioHacking?

BioHacking is een complex biologisch systeem (met name uw eigen biologie) beïnvloeden om een gewenst resultaat te bereiken.

Wat is Nutrigenomics

Nutrigenomics is de wetenschap van het bestuderen van de interactie van voeding en genen. Wetenschappelijke studies ontwikkelen de kennis van de lichaamsreactie op voedingsstoffen en natuurlijke verbindingen om genexpressie te bewerkstelligen.

Voor- en Na-foto’s

Voor meer informatie

TrueScience Hair Care